Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton2014g4432kcal225.6g50.4g382.7g2g
Porkkanaraaste 200g1439g389kcal8.6g76.3g2.9g36g
Rypsiöljy rainbow72g648kcal0g0g71.9g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g6475g7271kcal144.4g1612.2g25.9g60.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25478kcal757.2g3477.8g966.8g196.4g
Valittu annoskoko10000g12739kcal378.6g1738.9g483.4g98.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6370kcal189.3g869.5g241.7g49.1g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711