Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2175g3611kcal413.3g0g217.5g0g
Kaali, valkokaali2719g574kcal32.6g92.4g5.4g57.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2991g540kcal16.7g74.8g12g20.9g
Purjosipuli 1088g249kcal19.7g26.1g2.2g22.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g245g206kcal10.5g46.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu27g22kcal0.5g4.8g0.2g0.5g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.2g0.4g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow82g734kcal0g0g81.6g0g
Hunaja 82g269kcal0.4g65.9g0g0g
Hunaja 38g126kcal0.2g30.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12720kcal990.2g691.4g638.6g208.4g
Valittu annoskoko10000g6360kcal495.1g345.7g319.3g104.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3180kcal247.6g172.9g159.7g52.1g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821