Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5465g4098kcal103.8g874.3g10.9g54.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1093g306kcal6.6g65g2.2g27.3g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g2459g5597kcal295.1g63.9g467.2g0g
Sipuli (kuorittu)546g148kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Lanttu 328g95kcal3.3g15.1g1g5.9g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g109g268kcal3.2g48.1g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21022kcal838.2g2185.2g978.2g194.2g
Valittu annoskoko10000g10511kcal419.1g1092.6g489.1g97.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5256kcal209.6g546.3g244.6g48.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219