Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g7190g7909kcal1653.6g0g151g0g
Voi 1307g9483kcal15.6g5.2g1062.7g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g588g2306kcal194.1g0g167.1g0g
Korppujauho 654g2394kcal68.6g489.5g6.7g34.6g
Persilja 261g72kcal3.6g2.9g0.5g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44324kcal3871g995.2g2776g111g
Valittu annoskoko10000g22162kcal1935.5g497.6g1388g55.5g
Annoskoko puolitettuna5000g11081kcal967.8g248.8g694g27.8g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480