Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1613g291kcal9g40.3g6.5g11.3g
Purjosipuli1008g192kcal18.1g24.2g2g21.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1492g522kcal14.9g101.5g7.5g20.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 4032g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1008g605kcal10.1g45.4g40.3g6g
Kiinankaali 807g161kcal12.6g18.1g2.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3629kcal134.4g471.8g118.2g138.4g
Valittu annoskoko10000g1814kcal67.2g235.9g59.1g69.2g
Annoskoko puolitettuna5000g907kcal33.6g118g29.6g34.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441