Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile5714g7600kcal1085.7g40g342.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3000g8400kcal540g15g690g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1286g3600kcal244.3g0g282.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39200kcal3740g110g2631.6g0g
Valittu annoskoko10000g19600kcal1870g55g1315.8g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9800kcal935g27.5g657.9g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731