Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2637g4378kcal501.1g0g263.7g0g
Sipuli 633g192kcal7.9g30.4g1.3g10.8g
Rypsiöljy 106g933kcal0g0g105.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g158g4.7kcal0g1.6g1.6g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2110g738kcal21.1g145.6g10.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1055g897kcal14.8g46.4g73.8g0g
Kasvisliemikuutio 116g354kcal11g15.7g27.3g1.9g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g3165g10601kcal411.4g2151.9g47.5g202.5g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36311kcal1939.2g4799.4g1063.8g441.6g
Valittu annoskoko10000g18155kcal969.6g2399.7g531.9g220.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9078kcal484.8g1199.9g266g110.4g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145