Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5738g9525kcal1090.2g0g573.8g0g
Sipuli 656g198kcal8.2g31.5g1.3g11.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1639g1052kcal52.5g79g57.4g0.2g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g246g657kcal20.9g125.9g2.5g33g
Chili paprika punainen164g66kcal3.3g14.8g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)328g656kcal0g157.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1230g1543kcal135.2g3.2g110.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27392kcal2620.6g823.6g1491.8g88.6g
Valittu annoskoko10000g13696kcal1310.3g411.8g745.9g44.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6848kcal655.2g205.9g373g22.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905