Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)7882g5044kcal252.2g378.3g275.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 296g1014kcal30.1g206.9g3.5g10.3g
Oivariini, 60 (100g)296g1626kcal3g3g177.3g0g
Pinaatti 1478g197kcal23.9g5.9g4.4g19.2g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15923kcal618.4g1227.6g922.2g59g
Valittu annoskoko10000g7961kcal309.2g613.8g461.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3981kcal154.6g306.9g230.6g14.8g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727