Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4374g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1029g2279kcal180.1g0g174.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1698g1286kcal31.8g261.8g3.4g17g
Porkkana, keitetty, suolaa 540g179kcal3.4g30.5g1.1g14g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1029g350kcal11.3g55.6g2.1g29.8g
Sipuli, paistettu 180g182kcal2.3g8.8g14.8g3.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 57g166kcal6.2g8.5g11.9g0.3g
Pavut tomaattikastikkeessa1093g820kcal43.7g142.1g1.1g54.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10524kcal557.6g1014.6g418.6g237.8g
Valittu annoskoko10000g5262kcal278.8g507.3g209.3g118.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2631kcal139.4g253.7g104.7g59.5g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277