Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4433g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow98g254kcal9.8g9.8g19.5g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1773g1064kcal26.6g230.5g1.8g16g
Porkkana, keskikokoinen 65g576g161kcal3.5g34.3g1.2g14.4g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1773g2943kcal336.9g0g177.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g133g4kcal0g1.3g1.3g0g
Rypsiöljy 62g549kcal0g0g62.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g887g266kcal8g42.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10642kcal776.2g662.6g532.8g73g
Valittu annoskoko10000g5321kcal388.1g331.3g266.4g36.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2661kcal194.1g165.7g133.2g18.3g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177