Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2397g240kcal14.4g40.5g2.4g16.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1998g499kcal26g83.9g4g0g
Hunajameloni kuorittu 1199g440kcal7.6g93.5g1.2g9.6g
Cantaloupe meloni1199g240kcal7.2g49.1g1.2g10.8g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Viinietikka balsami180g63kcal0g1.8g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl160g1406kcal0g0g159.8g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6288kcal138.2g609.2g342g109.8g
Valittu annoskoko10000g3144kcal69.1g304.6g171g54.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1572kcal34.6g152.3g85.5g27.5g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552