PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 5670g2163kcal15.3g399.2g5.1g194.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1117g3832kcal113.8g781.8g13.4g39.1g
Sokeri 730g2964kcal0g729.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g138kcal0g34g0g0g
Leivinjauhe 43g76kcal2.2g16.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1418g2022kcal177.2g4.3g145.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g601g3247kcal2.4g3g360.8g0g
Maito, Kevyt387g178kcal12.4g18.6g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29238kcal646.6g3973.2g1060.8g467.6g
Valittu annoskoko10000g14619kcal323.3g1986.6g530.4g233.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7310kcal161.7g993.3g265.2g116.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219