Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3448g12069kcal441.4g2403.4g65.5g110.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3448g5655kcal862.1g31g227.6g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g1293g4526kcal362.1g0g323.3g0g
Kananmuna kuoreton 948g1353kcal118.5g2.8g97.2g0g
Ketsuppi, Felix862g776kcal8.6g181g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48757kcal3585.4g5236.4g1435.8g220.6g
Valittu annoskoko10000g24379kcal1792.7g2618.2g717.9g110.3g
Annoskoko puolitettuna5000g12189kcal896.4g1309.1g359g55.2g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560