Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3341g5547kcal634.8g0g334.1g0g
Sipuli (kuorittu)812g219kcal10.5g38.9g1.6g13.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattimurska, 1 prk5728g1535kcal34.4g303.6g11.5g80.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g644kcal0g0g71.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15989kcal1367g700.6g838.2g190g
Valittu annoskoko10000g7995kcal683.5g350.3g419.1g95g
Annoskoko puolitettuna5000g3997kcal341.8g175.2g209.6g47.5g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803