Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7165g10317kcal1576.3g0g429.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl154g1382kcal0g0g153.5g0g
Suola, annos 3g61g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 61g172kcal6.7g23.5g2g16.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1279g1535kcal29.4g61.4g127.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1279g1407kcal29.4g51.2g127.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29627kcal3283.6g272.2g1682.4g32.6g
Valittu annoskoko10000g14814kcal1641.8g136.1g841.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7407kcal820.9g68.1g420.6g8.2g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691