Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1355g4741kcal162.5g961.8g28.4g40.6g
Oivariini, 60 (100g)996g5478kcal10g10g597.6g0g
Vesi398g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%1355g3928kcal460.6g0g230.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1594g1116kcal175.3g39.8g23.9g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g1036g1637kcal347g0.4g18.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)398g108kcal5.2g19.1g0.8g6.8g
Kanamuna, paistettu (pirkka)877g1928kcal114.8g4.4g163g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1594g1912kcal52.6g76.5g159.4g0g
Persilja 398g109kcal5.5g4.4g0.8g31.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41914kcal2667g2232.8g2445.6g173.2g
Valittu annoskoko10000g20957kcal1333.5g1116.4g1222.8g86.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10478kcal666.8g558.2g611.4g43.3g
Arvot/100g100g210kcal13.3g11.2g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314891