Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)3879g2560kcal465.5g155.2g11.6g0g
Kananmuna kuoreton3103g4438kcal372.4g0g310.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1396g3491kcal195.5g153.6g78.2g684.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1396g5586kcal558.6g223.4g279.3g209.5g
Leivinjauhe 78g136kcal4g29.3g0g0.4g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g39g3.9kcal0.6g0g0g33g
Ruokasuola jodioitu 109g2.8kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32435kcal3194.6g1123g1358.8g1854.4g
Valittu annoskoko10000g16217kcal1597.3g561.5g679.4g927.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8109kcal798.7g280.8g339.7g463.6g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188