Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)3615g3904kcal831.3g0g65.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 113g993kcal0g0g112.3g0g
Soijakastike 289g174kcal14.9g27.5g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton121g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g3213g11566kcal385.5g2345.4g48.2g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)1606g2972kcal353.4g32.1g160.6g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g803g3374kcal16.1g23.3g361.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g241g60kcal1g20.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46137kcal3205.2g4901g1496g2.2g
Valittu annoskoko10000g23069kcal1602.6g2450.5g748g1.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11534kcal801.3g1225.3g374g0.6g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560