Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g7092g20922kcal1063.8g0g1844g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1418g511kcal12.8g87.9g2.8g39.7g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1418g340kcal28.4g51.1g2.8g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43546kcal2210g278g3699.2g79.4g
Valittu annoskoko10000g21773kcal1105g139g1849.6g39.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10887kcal552.5g69.5g924.8g19.9g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624