Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g563g1914kcal78.8g0g174.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2703g1622kcal40.5g351.4g2.7g24.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1802g4126kcal198.2g306.3g288.3g0g
Vesi4505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15561kcal642.2g1363.2g932.8g67.8g
Valittu annoskoko10000g7781kcal321.1g681.6g466.4g33.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3890kcal160.6g340.8g233.2g17g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337