Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6698g9626kcal1071.7g0g596.1g0g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2679g9109kcal53.6g80.4g937.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka502g412kcal17.1g95.4g5g5g
Sokeri 54g218kcal0g53.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38728kcal2284.8g458.6g3077.6g10g
Valittu annoskoko10000g19364kcal1142.4g229.3g1538.8g5g
Annoskoko puolitettuna5000g9682kcal571.2g114.7g769.4g2.5g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502