Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali1069g257kcal12.8g36.3g2.1g22.4g
Selleri, annos 50g1336g187kcal13.4g40.1g0g0g
Paprika, vihre267g45kcal2.4g6.7g0.8g5.1g
Tomaattimurska 2672g786kcal15g141.6g5.3g50.8g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Kasvisliemikuutio 88g269kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 4008g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3430kcal122g533.2g60.4g178.8g
Valittu annoskoko10000g1715kcal61g266.6g30.2g89.4g
Annoskoko puolitettuna5000g858kcal30.5g133.3g15.1g44.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639