Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)2000g6800kcal132g1560g12g14g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%4000g6800kcal760g0g400g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g2500g1750kcal80g300g5g0g
Kantarelli eli keltavahvero1500g300kcal37.5g18g7.5g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31300kcal2019g3756g849g85g
Valittu annoskoko10000g15650kcal1009.5g1878g424.5g42.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7825kcal504.8g939g212.3g21.3g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136