Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 166g38kcal3g4g0.3g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2006g562kcal12g119.4g4g50.2g
Parsakaali brokkoli 2337g820kcal108g45.6g7g58.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1736g191kcal19.1g19.1g3.5g17.4g
Kiinankaali 1699g340kcal26.5g38.2g5.1g15.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g184g331kcal4.6g77.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1841g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 31g86kcal3.3g11.8g1g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4733kcal353g630.8g42.6g305.8g
Valittu annoskoko10000g2367kcal176.5g315.4g21.3g152.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1183kcal88.3g157.7g10.7g76.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703