Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g3577g12519kcal465g2468.1g89.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2555g843kcal84.3g125.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 945g1794kcal256.4g0g85.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]945g1134kcal113.4g18.9g66.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g511g1983kcal168.6g0g145.1g0g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.3g
Voi, 1 tl, 5 g153g1119kcal1.5g1.5g122.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 153g526kcal15.6g107.3g1.8g5.4g
Polar-juusto 15%511g1329kcal158.4g0g76.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g230g313kcal1.8g73.1g0.7g0g
Sinappi 164g215kcal7.2g23.1g9.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43687kcal2551g5659g1195.6g25g
Valittu annoskoko10000g21844kcal1275.5g2829.5g597.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna5000g10922kcal637.8g1414.8g298.9g6.3g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547