Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras737g2580kcal99.5g483.5g21.4g44.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3686g6118kcal700.2g0g368.6g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g41g369kcal0g0g40.9g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kananmuna kuoreton 1188g1694kcal148.4g3.6g121.7g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g3071g768kcal101.4g89.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g737g206kcal8.1g35.4g2.9g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23761kcal2129.2g1275g1113.2g151g
Valittu annoskoko10000g11880kcal1064.6g637.5g556.6g75.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5940kcal532.3g318.8g278.3g37.8g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042