Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1818g6364kcal236.4g1272.7g34.5g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk4546g4546kcal1045.5g0g22.7g0g
Paprika keltainen 1636g493kcal15.4g83.5g3.3g32.7g
Paprika, punainen1818g467kcal16.4g83.6g7.3g36.4g
Oliiviöljy 182g1608kcal0g0g181.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26955kcal2627.4g2879.6g499.2g138.2g
Valittu annoskoko10000g13477kcal1313.7g1439.8g249.6g69.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6739kcal656.9g719.9g124.8g34.6g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217