Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3721g1047kcal39.8g160g7.1g76.3g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1861g986kcal106g98.6g18.6g0g
Pekoni, paistettu 698g3593kcal114.7g0g353.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK3721g6326kcal372.1g372.1g372.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23903kcal1265.2g1261.4g1503g160g
Valittu annoskoko10000g11951kcal632.6g630.7g751.5g80g
Annoskoko puolitettuna5000g5976kcal316.3g315.4g375.8g40g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174