Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g3279g2131kcal108.2g147.5g127.9g0g
Kananmuna kuoreton 1803g2572kcal225.4g5.4g184.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g4918g17115kcal172.1g3983.6g49.2g147.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43637kcal1011.4g8273g723.8g295g
Valittu annoskoko10000g21818kcal505.7g4136.5g361.9g147.5g
Annoskoko puolitettuna5000g10909kcal252.9g2068.3g181g73.8g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483