RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 5513g5927kcal1050.7g0g187.4g0g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 22g63kcal2.3g9.4g0.5g5.8g
Tilli, tuore 1103g330kcal40.7g9.9g8.8g23.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 551g119kcal1.7g8.8g0g0.6g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2205g3601kcal59.5g59.5g330.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g551g1472kcal46.9g282.2g5.5g73.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23023kcal2403.6g739.6g1066g207g
Valittu annoskoko10000g11511kcal1201.8g369.8g533g103.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5756kcal600.9g184.9g266.5g51.8g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489