Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 701g2298kcal74g425.3g15.4g69.4g
Vehnäjauho, sunnuntai2070g7245kcal248.4g1469.7g43.5g62.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1274g4713kcal178.3g700.6g101.9g140.1g
Leivinjauhe 127g224kcal6.6g48.2g0g0.6g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g32g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1083g4395kcal0g1081.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3057g2568kcal33.6g559.5g12.2g55g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1274g9427kcal0g0g1044.6g0g
Vesi382g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61740kcal1081.8g8570g2435.2g654.4g
Valittu annoskoko10000g30870kcal540.9g4285g1217.6g327.2g
Annoskoko puolitettuna5000g15435kcal270.5g2142.5g608.8g163.6g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099