Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2694g6129kcal511.8g0g458g0g
Tomaattimurska 6531g1920kcal36.6g346.1g13.1g124.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g82g547kcal0.4g0.4g60.4g0g
Sokeri 41g166kcal0g40.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g653g1829kcal124.1g0g143.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21181kcal1345.8g774.6g1350.4g248.2g
Valittu annoskoko10000g10591kcal672.9g387.3g675.2g124.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5295kcal336.5g193.7g337.6g62.1g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425