Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 194g1718kcal0g0g194.3g0g
Sipuli (kuorittu)590g159kcal7.7g28.3g1.2g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g833g233kcal5g49.5g1.7g20.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka278g31kcal3.1g3.1g0.6g2.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g3192g3097kcal223.5g415g16g185.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3470g1041kcal34.7g208.2g6.9g34.7g
Makaroni, pasta 1041g3407kcal106.1g691.2g11.5g34.9g
Pinaatti 347g46kcal5.6g1.4g1g4.5g
Valkosipuli 56g60kcal4.4g9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19585kcal780.2g2811.4g467g588g
Valittu annoskoko10000g9792kcal390.1g1405.7g233.5g294g
Annoskoko puolitettuna5000g4896kcal195.1g702.9g116.8g147g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284