Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4005g5714kcal500.7g12g410.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g2670g6943kcal120.2g93.5g721g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g1335g1589kcal42.7g54.7g133.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g1001g1853kcal260.3g5g90.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g988g267kcal12.8g47.4g2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32729kcal1873.4g425.2g2714.2g33.6g
Valittu annoskoko10000g16364kcal936.7g212.6g1357.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8182kcal468.4g106.3g678.6g8.4g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870