Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)2521g5294kcal605g0g327.7g0g
Ruohosipuli 336g76kcal4.6g5.7g2g8.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1261g4286kcal277.3g0g327.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g4202g2857kcal67.2g626.1g4.2g0g
Ruokakerma Valio 5%1681g1008kcal20.2g47.1g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27043kcal1948.6g1357.8g1491.2g16.2g
Valittu annoskoko10000g13521kcal974.3g678.9g745.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6761kcal487.2g339.5g372.8g4.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576