Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1970g6303kcal271.8g1142.5g63g161.5g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g2626g3362kcal394g0g236.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu447g563kcal49.1g1.3g40.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1149g487kcal112.7g4.6g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3283g1083kcal108.3g160.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)361g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Oliiviöljy 164g1452kcal0g0g164.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26694kcal1881.2g2653.2g1011g335.2g
Valittu annoskoko10000g13347kcal940.6g1326.6g505.5g167.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6674kcal470.3g663.3g252.8g83.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754