Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai3956g13846kcal474.7g2808.8g83.1g138.5g
Grahamjauho, 1 dl1154g4154kcal150g796.2g34.6g144.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen824g5934kcal0g0g659.3g0g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 275g205kcal36g3g1.1g19g
Maito, Kevyt2747g1264kcal87.9g131.9g41.2g0g
Sokeri 769g3122kcal0g768.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g57677kcal1552.2g9018.2g1683.6g603.4g
Valittu annoskoko10000g28838kcal776.1g4509.1g841.8g301.7g
Annoskoko puolitettuna5000g14419kcal388.1g2254.6g420.9g150.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187