Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 598g1039kcal105.4g0g69.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl798g2712kcal16g23.9g279.2g0g
Kalaliemikuutio 88g268kcal8.8g29.8g12.3g1g
Vesi3989g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.1g0.8g6.8g
Peruna, vanha, kuorittu 3989g3037kcal75g618.3g8g39.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g574kcal0.4g0.4g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15512kcal426g1384g867.4g98g
Valittu annoskoko10000g7756kcal213g692g433.7g49g
Annoskoko puolitettuna5000g3878kcal106.5g346g216.9g24.5g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542