Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu635g451kcal91.4g4.4g7g0g
Sinisimpukka vedessä 635g565kcal99.2g12.1g12.7g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g2540g2032kcal482.5g0g25.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2540g635kcal25.4g139.7g0g35.6g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 95g842kcal0g0g95.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g635g171kcal8.3g30.5g1.3g10.8g
Ruokakerma ingman 5%1270g1079kcal44.4g76.2g63.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1587g5397kcal365.1g841.3g58.7g95.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22436kcal2239.6g2222.8g528.2g285g
Valittu annoskoko10000g11218kcal1119.8g1111.4g264.1g142.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5609kcal559.9g555.7g132.1g71.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157