Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g2595g5969kcal173.9g1089.9g44.1g363.3g
Tonnikala vedessä 1835g1916kcal411.7g0g27.5g0g
Tomaatti 3277g746kcal18.3g113g9.8g45.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)917g2477kcal275.2g0g156g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 197g137kcal2.5g22.2g2.5g7.6g
Tilli, tuore 786g235kcal29g7.1g6.3g16.5g
Becel kevyt margariini 5g393g1258kcal6.7g0g137.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25478kcal1834.6g2464.4g767.6g866.6g
Valittu annoskoko10000g12739kcal917.3g1232.2g383.8g433.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6369kcal458.7g616.1g191.9g216.7g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778