Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31958g1273kcal215.3g82.2g5.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)979g7048kcal1g1g783.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1018g3493kcal103.7g712.6g12.2g35.6g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.8g0g0.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit1566g329kcal51.7g29.8g0g39.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1566g2897kcal344.6g31.3g156.6g0g
Kananmuna kuoreton 1292g1843kcal161.5g3.9g132.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1566g5325kcal31.3g47g548.2g0g
Oregano, kuivattu 16g48kcal1.7g3.4g1.6g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44649kcal1825.6g1852g3280g163.4g
Valittu annoskoko10000g22324kcal912.8g926g1640g81.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11162kcal456.4g463g820g40.9g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245