Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g4372g1093kcal43.7g214.2g8.7g109.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2186g3628kcal415.3g0g218.6g0g
Sipuli (kuorittu)492g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Tomaattimurska Eldorado2131g426kcal25.6g74.6g2.1g29.8g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g820g2377kcal270.5g10.7g139.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15315kcal1523g646.2g739.4g295g
Valittu annoskoko10000g7657kcal761.5g323.1g369.7g147.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3829kcal380.8g161.6g184.9g73.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763