Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4802g6147kcal715.5g0g432.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g336g908kcal25.2g164.7g16.8g33.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1201g770kcal38.4g57.9g42g0.1g
Korppujauho 300g1099kcal31.5g224.8g3.1g15.9g
Kananmuna kuorineen punnittu1080g1361kcal118.8g3.2g97.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g180g1621kcal0g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24135kcal1874.4g958.8g1545.2g119.6g
Valittu annoskoko10000g12067kcal937.2g479.4g772.6g59.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6034kcal468.6g239.7g386.3g29.9g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422