Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1351g4392kcal324.3g662.2g13.5g162.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3333g1167kcal33.3g226.7g16.7g46.7g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1496kcal171.2g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Lehtikaali 360g143kcal12.4g14.6g2.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14638kcal1094.2g1850.2g246.8g447.6g
Valittu annoskoko10000g7319kcal547.1g925.1g123.4g223.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3660kcal273.6g462.6g61.7g111.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012