Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g59g427kcal0.6g0.6g46.8g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.5g1.1g3.3g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%292g190kcal32.1g12.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml29g6.1kcal2.4g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 12g39kcal0g9.5g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g398kcal2.3g3.5g40.9g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 210g144kcal1.7g32g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g3886kcal130.2g362.6g206.4g10.4g
Valittu annoskoko1001g1943kcal65.1g181.3g103.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna501g971kcal32.6g90.7g51.6g2.6g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284