Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)273g109kcal4.6g22.4g0.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)273g96kcal4.4g18.8g0.3g3.8g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g175g151kcal8.8g28g0.5g13g
Pirkka naudan jauheliha 400g280g638kcal53.2g0g47.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g1987kcal142g138.4g97.4g33.6g
Valittu annoskoko1001g994kcal71g69.2g48.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna501g497kcal35.5g34.6g24.4g8.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791