Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g430g228kcal24.5g22.8g3.9g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g150g150kcal25.5g1.5g4.5g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g924kcal104g70.8g21.8g8.4g
Valittu annoskoko1001g462kcal52g35.4g10.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna501g231kcal26g17.7g5.5g2.1g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580