Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali234g49kcal2.8g7.9g0.5g4.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g146g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Siirappi, tumma29g93kcal0g21.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g1011kcal75.6g74.4g43.4g15.2g
Valittu annoskoko1001g506kcal37.8g37.2g21.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna501g253kcal18.9g18.6g10.9g3.8g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067