Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2875g1008kcal132.8g56.1g8.6g71.9g
Paprika punainen 1086g318kcal10.2g48.9g4.3g20.6g
Sipuli 639g193kcal8g30.7g1.3g10.9g
Valkosipuli 128g138kcal10.1g20.8g0.8g2.7g
Tomaatti 2556g582kcal14.3g88.2g7.7g35.8g
Persilja 256g70kcal3.5g2.8g0.5g20.4g
Basilika, tuore256g102kcal7.9g12.8g2g10g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g320g1240kcal105.4g0g90.7g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl64g562kcal0g0g63.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Kananmuna 50g(kpl)1597g2013kcal175.7g4.8g143.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl205g288kcal9.6g18.8g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13065kcal956.4g572.6g686.4g348g
Valittu annoskoko10000g6533kcal478.2g286.3g343.2g174g
Annoskoko puolitettuna5000g3266kcal239.1g143.2g171.6g87g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152